x
آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر سال ۱۴۰۰دانشگاه ولیعصر(عج) برگزار شد

آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر سال ۱۴۰۰دانشگاه ولیعصر(عج) برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر رفسنجانآیین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه ولی‌عصر (عج) در سال ۱۴۰۰ صبح روز شنبه ۲۷ آذرماه  با حضور امام جمعه ،فرماندار، رئیس کمیسیون اقتصادی وسرمایه گذاری شورای شهر ، شهرداررفسنجان  وجمعی از مسئولین…


  • ۱۴۰۰/۰۹/۲۸

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر رفسنجانآیین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه ولی‌عصر (عج) در سال ۱۴۰۰ صبح روز شنبه ۲۷ آذرماه  با حضور امام جمعه ،فرماندار، رئیس کمیسیون اقتصادی وسرمایه گذاری شورای شهر ، شهرداررفسنجان  وجمعی از مسئولین شهرستان در تالار خیام این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم از مدیران موفق شرکت‌های دانش بنیان و پژوهشگران برتر تجلیل شد.رضا رنجبرکریمی با بیان اینکه پژوهش و تولید علم یکی از نیازهای کشور محسوب می‌شود، اظهار کرد: ما قطعاً می‌توانیم مرزهای دانش را جابه جا کنیم. در دهه‌های اول انقلاب و دوران جنگ، خیلی از ظرفیت‌ها صرف زیرساخت‌ها در دانشگاه‌ها شد و بیشتر یادگیری علم و آموزش صورت گرفت.

وی ادامه داد: در دهه ۸۰ از مرحله آموزش به مرحله تولید علم و پژوهش ورود پیدا کردیم که از دهه ۸۰ شروع شد و در دهه ۹۰ به اوج رسید و فن آوری وارد گفتمان دانشگاه‌ها شد و به مجموعه وزارت علوم ورود پیدا کرد. هم اکنون در سال ۲۰۲۱ بیش از ۷۰ هزار سند علمی در دنیا به نام جمهوری اسلامی ایران به ثبت رسیده است که جزو ۱۵ کشور تولیدکننده علم در دنیا هستیم و مقام اول علمی را در خاورمیانه داریم.

رنجبرکریمی با اشاره به وجود ۴ هزار شرکت دانش بنیان در کشور اظهار کرد: بیش از ۴۵ هزار فارغ التحصیل دانشگاهی در این شرکت‌ها کار می‌کنند که ۱۶ هزار واحد فن آور داریم.

رئیس دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان در ادامه با اشاره به معرفی سه عضو هیأت علمی این دانشگاه به عنوان دانشمندان پراستناد دنیا و جز یک درصد برترین‌ها در سال جاری، اظهار کرد: چند شرکت دانش بنیان دانشگاه ولی عصر رفسنجان هفته گذشته به عنوان شرکت‌های برتر استان معرفی شدند، همچنین مرکز رشد دانشگاه ولی عصر رفسنجان به عنوان مرکز رشد برتر استان انتخاب شد.

رنجبرکریمی بیان کرد: مدیران بعضی از این شرکت‌ها به عنوان مدیران برتر کشور شناخته شدند و این شرکت‌ها هم اکنون اشتغالزایی مناسبی ایجاد کرده اند و صدها نفر در این شرکت‌ها به کار گرفته شده اند و علم و صنعت رابطه تنگاتنگی برقرار کرده اند.

رئیس دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان با اشاره به استقرار ۷۰ شرکت دانش بنیان در مرکز رشد این دانشگاه، عنوان کرد: در مجموع ۸۰ شرکت فن آور نیز در رفسنجان در دانشگاه علوم پزشکی، پژوهشکده پسته، دانشگاه ولی عصر و… مشغول به فعالیت هستند، که پژوهشگران و دانشگاهیان در زمان متوقف نشده اند و به فراخور زمان نیازها را شناسایی کرده اند.

رنجبرکریمی همچنین گفت: ۹ طرح تحقیقاتی دانش بنیان با همکاری بخش خصوصی و شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه ولیعصر (عج) آغاز شده است و چناچه این اتحاد بین دانشگاه و مراکز صنعتی تقویت شود به حتم اتفاقات بسیار خوبی در زمینه پژوهش و تولید علم رخ خواهد داد.

مطالب مــرتبط